Események

2024.10.19. Őszi divatbemutató

Legyen ez egy meghívó minden kedves divatkedvelő részére a következő divatbemutatónkra, ahol a Paloma Artspace dizájnerei prezentálják legújabb, őszi kollekcióikat Budapest belvárosában, egy ősszel is csodás helyszínen, a 100 éves múlttal rendelkező Wagner házban.
Ha ismeritek az alkotói közösségünket és filozófiánkat, akkor tudjátok, hogy kicsi, hazai márkák vagyunk, akik a slow fashion mentén dolgoznak és szívügyünk a környezettudatos dizájn és alkotás. Emellett hús-vér nőket öltöztetünk, mindenkit személyre szabottan. A kifutón végigvonuló modellek is tükrözik ezt a szemléletünket, hiszen különböző testalkatú és korú hölgyek ők.
 
🤩A bemutató egy élményvásárlással is egybekötött, ahol egyenesen a tervezőktől szerezhetitek be a legújabb kollekció darabjait, és megtudhatjátok mi hogy készül, kinek miből származik az inspirációja. Jó alkalom ez egy kis kötetlen beszélgetésre az alkotókkal.
 
🤩Az esemény ingyenes.
 
Szeretettel várunk mindenkit!
Az esemény friss részleteit, a felvonuló márkákat és bemutatkozásukat a Facebook-on találjátok, addig is vessetek egy pillantást a tavaszi esemény képeire!